WeConnect Waalre hoofdsponsor Waalre100

WeConnect Waalre heeft zich exclusief als hoofdsponsor verbonden aan stichting Waalre100. Dat betekent dat inwoners van Waalre met deze bijdrage een jaar lang festiviteiten mogen verwachten die mede mogelijk zijn gemaakt door WeConnect Waalre en georganiseerd worden door stichting Waalre100.

WeConnect: de verbindende factor in Waalre

WeConnect Waalre beheert het open en onafhankelijke glasvezelnetwerk in Waalre en stelt het netwerk daarmee beschikbaar voor alle providers van diensten, zoals supersnel internet, televisie en telefonie. Op deze manier hebben inwoners en bedrijven de keuzevrijheid om de provider te kiezen die het beste bij ze past. WeConnect is volledig onafhankelijk en is er voor alle inwoners en ondernemers in Waalre. WeConnect wil daarmee de verbindende factor voor heel Waalre zijn.

Niet alleen digitaal, maar ook sociaal verbinden

WeConnect Waalre bestaat inmiddels al bijna 40 jaar (voorheen KT Waalre). Vrijwel iedereen in Waalre maakt gebruik van het coax- en glasvezelnetwerk en heeft daarom met WeConnect te maken. WeConnect vindt het belangrijk om Waalre niet alleen digitaal, maar ook sociaal te verbinden. Dit doen ze door het glasvezelnetwerk in te stellen voor nieuwe innovatieve diensten. Deze diensten dragen bij aan slimme oplossingen, onder andere op het gebied van veiligheid en gezondheid. Hiervoor mogen verschillende partijen gebruik maken van het open netwerk. Alle inkomsten worden terug geïnvesteerd in de verbetering van het netwerk en het uitrollen van nieuwe waardevolle diensten. Kijk op www.weconnectwaalre.nl voor meer informatie.